Hirdetmény


Lomtalanítás 2017

Lomtalanítás

KHG Nonprofit Kft. Jákó településen 2017.06.29-én lomtalanítást fog végezni .

Az ingatlanok elől a KHG Nonprofit Kft. járműve új gyűjtési módszer bevezetésével összegyűjti az ingatlan elé kihelyezett hulladékot maximum 1m 3 mennyiségben. Kérjük, hogy a lomokat kizárólag a fent megjelölt napon reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé, a hulladéktároló edény szokásos helye mellé, a forgalmat nem akadályozva.

Lomtalanítás során a feleslegessé vált bútorok, konyhai, fürdőszobai szerelvények, nagy dobozok, szőnyegek, karnisok, függönyök stb.

Kérjük, hogy NE helyezzenek ki: elektronikai berendezéseket, vegyszereket, festéseket, savakat-lúgokat valamint ezek kiürült göngyölegét, építési törmeléket, zöldhulladékot, kommunális- és szelektív hulladékot, gumiabroncsot illetve egyéb veszélyes anyagokat tartalmazó hulladékokat (pl. gyógyszer, akkumulátor, gumiköpeny, üres olajos kanna, stb)

A begyűjtő járat adott utcában történő elhaladását követően kihelyezett, illetve a lomtalanítás során a nem megfelelőség miatt el nem szállított hulladékok elszállítása, ártalmatlaníttatása az ingatlantulajdonos kötelessége és felelőssége.

Tisztelettel: Szilágyi Ádám ügyvezető

Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Kaposvár, 2017. június 15.

Megosztás: